SÆSONEN 2020 ER DESVÆRRE ALLEREDE FORBI! GRUNDET UFORUSETE HÆNDELSER TAGER VI IKKE IMOD BOOKNINGER RESTEN AF ÅRET.

 

Spørgsmål og svar

Få svar på dine spørgsmål her:

Jeg har aldrig prøvet det før, vil det stadig være sjovt for mig?

Absolut! Vi har stor erfaring i at gøre oplevelsen attraktiv for netop nybegyndere. Vi har unikke udstyrsmuligheder og dygtige instruktører, der er med til at sikre dig en god oplevelse.

Hvor mange kan vi være af gangen?

Vi har plads til 10 på båden af gangen. Er I flere, kan I med fordel dele gruppen op.

Hvilket tøj og udstyr skal jeg tage med?

Vi er meget afhængig af vind og vejr, så det er vigtigt at du har det i tanke inden du hopper om bord. Det kan være koldt på en blæsende eller regnfuld dag. Lang benbeklædning og en varm trøje vil aldrig være et dårligt valg.

Har I redningsveste og andet sikkerhedsudstyr ombord?

Vi har naturligvis altid veste til hver ombord. Det er derfor vigtigt at I oplyser vægt/størrelse på forhånd så vi medbringer det rette udstyr. Vores instruktører har udvidet førstehjælp, samt brand- og krisehåndtering, så de er klædt på til en nødsituation.

Kan jeg roligt tage min mobiltelefon eller kamera med ombord?

Bestemt! Der er oven i købet rig muligheder for nogle sjove og unikke billeder. Vi har samtidig vandtætte rum på båden, hvor du kan placere dem, når du ikke bruger det.

Hvad hvis det regner eller stormer?

Vi kan være nødsaget til at aflyse, når vi vurderer at jeres oplevelse bliver begrænset eller decideret ødelagt grundet feks. kraftig blæst

 

Er det farligt og kan jeg komme til skade?

Vi sætter dig aldrig i en farlig situation. Vi varierer effekten af turen efter behov således at intensiteten kan bevares. Der kan under feks. tuber opstå situationer, hvor du sammenstøder med de andre omkring dig. Vi sejler aldrig hurtigere end nødvendigt.

Hvor samles vi op henne?

Vi starter som udgangspunkt altid fra Tuborg Havn i 2900 Hellerup. Her finder du bla. et mindre shoppingcenter, supermarked og toiletforhold samt mulighed for gratis og betalingsparkering.

Er der aldersgrænse?

Nej, vi har ikke nogen aldersgrænse. Dog kræver vi en værge over 18 til at være med i båden, hvis deltageren er 0-18 år.

 

Spørgsmål? Kontakt os

  • Facebook
  • Instagram

Tak for din indsendelse!